img

OrangeWise
responsive websites en webapplicaties

Geschikt voor ieder device!

img

OrangeWise
Websites voorzien van een krachtig CMS!

Beheer uw websites en applicaties eenvoudig met het OrangeWise CMS

Contact
afbeelding

Een website is uw visitekaartje op internet.

Wij ontwikkelen responsive websites met een uniek design en door onze ervaring met zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk is.


Content Management

U wilt informatie voor collega’s via bijvoorbeeld een intranet en voor klanten via een website of andere weboplossing beschikbaar stellen. En dat het liefst op zo eenvoudig mogelijke wijze.

Het woord zegt het al. Content is de spil van uw website/ webapplicatie en Intranet. U wilt een actuele site, die inhoudelijk eenvoudig te onderhouden is. Tot enkele jaren geleden was voor het beheren van content technische kennis een noodzaak. Hoeveel informatiebeheerders zijn er niet op een cursus HTML gestuurd? Gelukkig is die tijd voorbij. Met de nieuwste technologie is het beheren van informatie op uw beeldscherm weer net zo eenvoudig als het maken van een brief in bijvoorbeeld MS Word.

OrangeWise biedt u zeer gebruiksvriendelijke oplossingen voor Content Management. De basisgedachte is dat u zich weer kunt richten op de inhoud, en niet op de onderliggende technologie. U heeft dus geen kennis nodig van moeilijke programmeertalen.

Met het Content Management Systeem van OrangeWise kunt u alle informatie op uw site onderhouden: pagina's aanmaken, afbeeldingen en documenten plaatsen, formulieren maken, in- en externe links plaatsen, uw productencatalogus onderhouden en beheerderrechten toekennen.


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het gebruik van internet is de afgelopen jaren enorm toegenomen, ook het aantal uren dat mensen online zijn, neemt nog steeds toe. Bovendien neemt het aantal websites dagelijks toe. Daarom is het van belang dat uw website goed wordt gevonden door internetgebruikers.


Advies

Wij geven u graag een deskundig advies over het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. Bovendien kunnen wij u van dienst zijn bij de optimalisatie en promotie van uw website om uw website onder de aandacht te brengen van relevante bezoekers.Ons werk
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding