img

OrangeWise
E-Commerce / webshop

Verkoop jouw producten via het internet!

img

OrangeWise
Online betalingen

OrangeWise heeft voor de online betalingen CardGate gekozen als partij om mee samen te werken.

Contact
afbeelding

E-Commerce / webshopVerkopen op internet.

Er wordt steeds meer gehandeld via het Internet en veel mensen maken gebruik van de webshop. Wij kunnen een webshop voor u ontwikkelen die voldoet aan uw wensen en eenvoudig toe te passen is binnen uw organisatie.


Vormgeving, functionaliteit en techniek

OrangeWise besteedt veel aandacht aan de vormgeving, functionaliteit en techniek van een webshop. De uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van een webshop zijn veelal bepalend voor het succes hiervan.

Content management

Met een content management systeem kunt u de gegevens van uw webshop zelfstandig onderhouden en beheren. Het is mogelijk een systeem voor u te ontwikkelen dat gebruikersvriendelijk en specifiek voor uw webshop toepasbaar is. Alle stappen worden uiteraard in samenspraak met u doorlopen. Indien gewenst dragen we ook zorg voor de eventuele promotie op het Internet (aanmelden bij de zoekmachines) en stellen we een eventueel onderhoudscontract met u op.

Samenwerking CardGate Online Payments

OrangeWise heeft voor de online betalingen CardGate gekozen als partij om mee samen te werken. De goede ervaringen hebben geresulteerd in dit samenwerkingsverband. CardGate voorziet de internet markt van betaaloplossingen in verschillende vormen. CardGate aankopen via internet zijn explosief gegroeid de laatste jaren. Het aanbieden van de juiste betalingsvorm is daarbij van groot belang. Hierin speelt CardGate een essentiele rol. Via dit betaal platform bent u ervan verzekerd dat uw betalingen veilig en correct worden afgehandeld tegen lage kosten.Ons werk
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding