Webshop


Er wordt steeds meer gehandeld via het Internet en veel mensen maken gebruik van de webshop. Wij kunnen een webshop ontwikkelen die voldoet aan je wensen en eenvoudig toe te passen is binnen je organisatie.


OrangeWise besteedt veel aandacht aan de vormgeving, functionaliteit en techniek van een webshop. De uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van een webshop zijn veelal bepalend voor het succes ervan.





Overige diensten

maatwerk software
Heb je een idee voor een nieuw product of dienst? Wil je kosten besparen door processen te optimaliseren en efficienter te werken? Heb je veroudere software die je graag wil vernieuwen, laat deze slim nabouwen!
API koppelingen
Wil je meerdere systemen met elkaar laten communiceren dan biedt een application programming interface (API) koppeling vaak een uitkomst.
webshop
Er wordt steeds meer gehandeld via het Internet en veel mensen maken gebruik van een webshop. Wij kunnen een webshop ontwikkelen die voldoet aan je wensen en eenvoudig toe te passen is binnen je organisatie.
webportaal
Wil je jouw relaties een betere service bieden? De oplossing kan een webportaal zijn waar ze zelf hun gegevens kunnen beheren, facturen en contracten kunnen inzien en antwoorden kunnen vinden op veel gestelde vragen.
website
Een website is je visitekaartje op internet. Wij ontwikkelen responsive websites met een uniek design en door onze ervaring met zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat je website zoekmachine vriendelijk is.
onderhoud en beheer
Het is belangrijk dat jouw software goed blijft functioneren. Ook de veligheid en privacy is van essentieel belang. Een goede controle is een must, onze supportafdeling staat voor je klaar.