Webportaal


Een webportaal is een online afgeschermde digitale omgeving met self-service-opties waar gebruikers 24/7 toegang tot hebben en daarin eenvoudig zelf online zaken kunnen regelen wanneer het hen uitkomt. Gebruiksvriendelijk voor relaties, leveranciers, medewerkers én jouw bedrijf. Inzien van facturen, contracten, wijzigen van gegevens, draaien van rapportages, het is allemaal mogelijk.


OrangeWise heeft diverse webportalen ontwikkeld. Dit betreft o.a. klantportalen (beveiligde omgeving voor relaties), medewerkersportalen (omgeving voor medewerkers om zaken te regelen rondom hun dienstverband), e-commerce portalen (online bestellen van producten b2b of b2c), clientportalen (inzien van zorgdossiers) en de zogenaamde "Mijn-omgeving" portalen (beveiligde portalen voor (semi)overheden).

Overige diensten

maatwerk software
Heb je een idee voor een nieuw product of dienst? Wil je kosten besparen door processen te optimaliseren en efficienter te werken? Heb je veroudere software die je graag wil vernieuwen, laat deze slim nabouwen!
API koppelingen
Wil je meerdere systemen met elkaar laten communiceren dan biedt een application programming interface (API) koppeling vaak een uitkomst.
webshop
Er wordt steeds meer gehandeld via het Internet en veel mensen maken gebruik van een webshop. Wij kunnen een webshop ontwikkelen die voldoet aan je wensen en eenvoudig toe te passen is binnen je organisatie.
webportaal
Wil je jouw relaties een betere service bieden? De oplossing kan een webportaal zijn waar ze zelf hun gegevens kunnen beheren, facturen en contracten kunnen inzien en antwoorden kunnen vinden op veel gestelde vragen.
website
Een website is je visitekaartje op internet. Wij ontwikkelen responsive websites met een uniek design en door onze ervaring met zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat je website zoekmachine vriendelijk is.
onderhoud en beheer
Het is belangrijk dat jouw software goed blijft functioneren. Ook de veligheid en privacy is van essentieel belang. Een goede controle is een must, onze supportafdeling staat voor je klaar.