Onderhoud en beheer


Software (maatwerk) moet ook na ingebruikname onderhouden worden. Een goede controle op continuïteit, kwaliteit en veiligheid is belangrijk. Wij staan daarom ook na oplevering voor je klaar. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan lossen wij dit in overleg met jou op. Onze helpdesk is alle werkdagen bereikbaar voor onderhoud.

Het is mogelijk om met ons eeen SLA (Service Level Agreemnt) af te sluiten. Daarin leggen we diverse afspraken vast.


Welke afspraken maken we dan?

We maken afspraken over de beschikbaarheid van onze diensten op basis van een te kiezen SLA. Het verschil zit vooral in de tijd waarbinnen we inhoudelijk reageren én het probleem oplossen. Doordoor zijn er direct beschikbare uren voor handen en kunnen we meteen voor je aan de slag. Ook verzorgen we structureel maandelijks alle noodzakelijke updates en worden deze door onze professionals geïnstalleerd.

Wat zijn de voordelen?

  • We sluiten een SLA af voor de periode van 1 jaar waardoor je precies weet waar je aan toe bent
  • Met dat SLA heb je voorrang bij het creëren van een oplossing in geval van problemen en bij het inplannen van werkzaamheden
  • Uren worden afgeschreven in overzienbare blokken van 15 minuten

Strippenkaart

Wil je onze specialisten inhuren voor werkzaamheden aan je website, dat kan! We werken met een strippenkaart die snel en eenvoudig ingezet kan worden voor alle werkzaamheden. Denk hierbij aan, aanpassingen aan de website (teksten, banners, afbeeldingen etc.), beeldbewerking, updates of extra support uren voor overige zaken.

Het goede nieuws is dat we alles in blokken van 15 minuten in rekening brengen. Daarnaast ontvang je direct 10% korting op het reguliere uurtarief *. Een strippenkaart kan in een aantal varianten worden afgenomen.

Overige diensten

maatwerk software
Heb je een idee voor een nieuw product of dienst? Wil je kosten besparen door processen te optimaliseren en efficienter te werken? Heb je veroudere software die je graag wil vernieuwen, laat deze slim nabouwen!
API koppelingen
Wil je meerdere systemen met elkaar laten communiceren dan biedt een application programming interface (API) koppeling vaak een uitkomst.
webshop
Er wordt steeds meer gehandeld via het Internet en veel mensen maken gebruik van een webshop. Wij kunnen een webshop ontwikkelen die voldoet aan je wensen en eenvoudig toe te passen is binnen je organisatie.
webportaal
Wil je jouw relaties een betere service bieden? De oplossing kan een webportaal zijn waar ze zelf hun gegevens kunnen beheren, facturen en contracten kunnen inzien en antwoorden kunnen vinden op veel gestelde vragen.
website
Een website is je visitekaartje op internet. Wij ontwikkelen responsive websites met een uniek design en door onze ervaring met zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat je website zoekmachine vriendelijk is.
onderhoud en beheer
Het is belangrijk dat jouw software goed blijft functioneren. Ook de veligheid en privacy is van essentieel belang. Een goede controle is een must, onze supportafdeling staat voor je klaar.