Maatwerk software


Wil je kosten besparen door bedrijfsprocessen te optimaliseren of heb je een idee voor een nieuw product of dienst? Wil je de kwaliteit verhogen van je bedrijfsprocessen? Wil je een hoger rendement behalen door een betere gebruikerservaring en vormgeving te realiseren?

Vraag OrangeWise om advies

Dit zijn allemaal goede redenen om eens kennis te maken met OrangeWise. Onze developers hebben uitgebreide kennis en ervaring met software ontwikkeling op maat. Dit doen we al meer dan 20 jaar en voor meer dan 100 tevreden relaties.

Voordelen

Maatwerk software kan veel voordeel bieden ten opzichte van standaard software. Standaard software is vaak specifiek gericht op één proces. Maatwerksoftware wordt specifiek voor jouw organisatie ontwikkeld. Je krijgt dus een unieke oplossing om jouw wensen/eisen en doelstellingen voor jouw bedrijf te realiseren.

OrangeWise ontwikkelt maatwerk software in alle soorten en maten, voor grootbedrijf of het MKB. Software laten ontwikkelen is voor elk bedrijf bereikbaar, groot of klein. De software wordt ontwikkeld op basis van jouw wensen en behoeften. De kosten voor een maatwerk applicatie worden helder gecommuniceerd, je komt niet voor verassingen te staan.


 • Hogere productiviteit, beter rendement
  Maatwerk software kan een enorme tijdswinst en kostenbesparing opleveren.
 • Tailor-made voor jouw bedrijfsproces
  De software wordt volledig ontwikkeld conform jouw wensen en eisen.
 • Uitbreiding mogelijk
  De ontwikkelde applicatie kan meegroeien met jouw organisatie, uitbreiden van functionaliteiten is geen probleem.
 • Koppeling met bestaande software
  Maakt jouw bedrijf gebruik van andere software oplossingen? Wij realiseren koppelingen (API) voor een foutloze en snelle data uitwisseling
 • Onderscheid je in de markt
  Jouw software is uniek en speciaal ontwikkeld voor jouw bedrijf, je onderscheid je in jouw marktsegment

Overige diensten

maatwerk software
Heb je een idee voor een nieuw product of dienst? Wil je kosten besparen door processen te optimaliseren en efficienter te werken? Heb je veroudere software die je graag wil vernieuwen, laat deze slim nabouwen!
API koppelingen
Wil je meerdere systemen met elkaar laten communiceren dan biedt een application programming interface (API) koppeling vaak een uitkomst.
webshop
Er wordt steeds meer gehandeld via het Internet en veel mensen maken gebruik van een webshop. Wij kunnen een webshop ontwikkelen die voldoet aan je wensen en eenvoudig toe te passen is binnen je organisatie.
webportaal
Wil je jouw relaties een betere service bieden? De oplossing kan een webportaal zijn waar ze zelf hun gegevens kunnen beheren, facturen en contracten kunnen inzien en antwoorden kunnen vinden op veel gestelde vragen.
website
Een website is je visitekaartje op internet. Wij ontwikkelen responsive websites met een uniek design en door onze ervaring met zoekmachine marketing zorgen wij ervoor dat je website zoekmachine vriendelijk is.
onderhoud en beheer
Het is belangrijk dat jouw software goed blijft functioneren. Ook de veligheid en privacy is van essentieel belang. Een goede controle is een must, onze supportafdeling staat voor je klaar.